Холоднокровно зарізала: дружина жорстоко вбила власного чоловіка на Донеччині

23:25, 22 марта 2019
Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертизу.
Холоднокровно зарізала:  дружина жорстоко вбила власного чоловіка на Донеччині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Донецькій області дружина через ревнощі тричі вдарила чоловіка ножем у груди. Про це 22 березня повідомляє прес-служба Національної поліції Донецької області.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Нововодяне в одному з приватних будинків виявлено труп чоловіка. Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що загиблим є 36-річний місцевий мешканець.

У ході проведення слідчо-оперативних дій поліцейські встановили, що напередодні ввечері чоловік розпивав алкогольні напої разом зі своєю дружиною. На ґрунті ревнощів між подружжям сталася сварка, під час якої жінка хопила зі столу ніж і тричі вдарила ним чоловіка у груди. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертизу.

Наразі підслідна затримана в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання правопорушниці запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що на Житомирщині син зарізав власну матір. Свою вину затриманий визнав, однак чітко пояснити скоєне не може. Усі обставини та причини, що призвели до трагедії, з’ясовуються у рамках кримінального провадження.

Також до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Набережній лежить дівчина зі слідами крові. На місці події слідчо-оперативна група виявила тіло 14-річної харків’янки з численними ножовими пораненнями.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Желтобрюх
    Ірина Желтобрюх
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді
  • Олександр Банчук
    Олександр Банчук
    заступник Міністра юстиції України
  • Олена Кожух
    Олена Кожух
    застуниця голови Закарпатського апеляційного суду
  • Юрій Мазур
    Юрій Мазур
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Вікторія Світлицька
    Вікторія Світлицька
    суддя Жовтневого районного суду м. Запоріжжя