У Миколаєві слідчі ДБР на хабарі затримали ревізорів-інспекторів ДФС

11:50, 24 марта 2019
Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України.
У Миколаєві слідчі ДБР на хабарі затримали ревізорів-інспекторів ДФС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Миколаєві слідчими Державного бюро розслідувань спільно з оперативними співробітниками Департаменту захисту економіки в Одеській області задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди двома державними ревізорами-інспекторами Державної фіскальної служби в Одеській області від суб'єкта підприємницької діяльності. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

«Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює військова прокуратура Одеського гарнізону», - сказано у повідомленні.

За попередньою інформацією, службові особи ДФС вимагали та отримали від підприємця неправомірну вигоду у сумі 30 000 гривень за зменшення суми штрафних санкцій, які були нараховані ними за результатами перевірки додержання касової дисципліни суб'єкта підприємницької діяльності.

Вказану суму неправомірної вигоди ревізори-інспектори отримали особисто та були затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими ДБР вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, вчинене службовою особою).

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та Управління СБУ в Вінницькій області затримали дільничного офіцера за вимагання та отримання неправомірної вигоди.

Крім того, ми повідомляли, що слідчі Полтавського теруправління Державного бюро розслідувань за оперативного супроводу Полтавського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції та процесуального керівництва Генеральної прокуратури України та прокуратури Полтавської області затримали за вимагання та отримання неправомірної вигоди оперуповноваженого Кременчуцького відділу поліції.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва