Керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння: у справі копа є подробиці

12:47, 27 марта 2019
Наступне судове засідання відбудеться 7 травня.
Керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння: у справі копа є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 26 березня, апеляційний суд розглядав апеляційну скарга на постанову районного суду у справі про адміністративне правопорушення, якою громадянина Корнілова М.С. визнано винним за частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції ) і накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 (один) рік. Про це передає прес-служба суду.

«Корнілов М.С. працює інспектором Управління патрульної поліції у м. Києві Департаменту патрульної поліції.

У ході слухання адвокат заявила клопотання про допит двох свідків, які зазначені у протоколі про адміністративне правопорушення, складеному стосовно Корнілова М.С.

У наступному судовому засіданні о 14:00 годині 7 травня 2019 року суд допитає заявлених свідків та досліджуватиме відеодокази у справі», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 11 березня до Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області надійшло клопотання від слідчого СВ Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, погоджене з прокурором Прилуцької місцевої прокуратури Чернігівської області, про застосування до особи, яка підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченою ч. 1 ст. 289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом». 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки