Викрав поліцейський автомобіль: у справі зухвалого злодія є подробиці

16:12, 12 марта 2019
Підозрюваного у незаконному заволодінні поліцейським автомобілем взято під домашній арешт.
Викрав поліцейський автомобіль: у справі зухвалого злодія є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 11 березня до Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області надійшло клопотання від слідчого СВ Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, погоджене з прокурором Прилуцької місцевої прокуратури Чернігівської області, про застосування до особи, яка підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченою ч. 1 ст. 289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Про це передає прес-служба суду.

«Слідчим суддею Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області було розглянуто клопотання та постановлено ухвалу суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту строком на два місяці стосовно чоловіка, який підозрюється у незаконному заволодінні транспортним засобом», — йдеться у повідомленні.

У суді нагадали, що 8 березня 2019 року близько 23:50 підозрюваний Г., перебуваючи поблизу будівлі Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівської області, скориставшись відсутністю уваги сторонніх осіб, проник в салон службового автомобіля, що належить АТГ УМВС, завів двигун шляхом з’єднання дротів і поїхав у напрямку одного з сіл Прилуцького району.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у мережі з’явилося відео збройного пограбування автозаправки у Дніпровському районі Києва. Грабіжники приїхали на заправку вночі, зайшли у приміщення каси і напали на співробітника. Погрожуючи йому електрошокером, бандити забрали з каси виручку.

Крім того, у Голосіївському районі Києва невідомий вкрав сумку з майже 140 тисячами доларів. Зловмисник підійшов до автомобіля SsangYong, в якому перебував чоловік 1981 року народження, та розбивши заднє скло, витяг з автомобіля сумку з грішми.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Литвиненко
    Олександр Литвиненко
    секретар Ради національної безпеки і оборони України
  • Наталя Бжассо
    Наталя Бжассо
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Володимир Біоносенко
    Володимир Біоносенко
    голова Миколаївського окружного адміністративного суду
  • Василь Кузь
    Василь Кузь
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Тетяна Фетісова
    Тетяна Фетісова
    суддя Черкаського апеляційного суду