Трагедія під Києвом: в електричці зґвалтували 14-річну дівчинку

05:00, 10 апреля 2019
Чоловік спочатку відібрав у дитини телефон та золотий ланцюжок, а потім скривдив.
Трагедія під Києвом: в електричці зґвалтували 14-річну дівчинку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

8 квітня в електропотягу сполученням Київ — Гребінка було скоєно статевий злочин проти неповнолітньої. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

За словами поліцейського, 34-річний чоловік спочатку відібрав у дитини 2005 р.н. мобільний телефон та золотий ланцюжок, а потім вчинив насильницькі дії сексуального характеру відносно дівчинки.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що у Дніпрі злочинець, який відбув покарання за згвалтування, вийшов на свободу і скоїв аналогічний злочин.

Крім того, ми повідомляли, що у Київській області суд ухвалив рішення помістити в психіатричну лікарню 32-річного злочинця, який убив 82-річну пенсіонерку, а потім зґвалтував.

Також нам стало відомо, що під процесуальним керівництвом Білоцерківської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та направлено до суду обвинувальний акт щодо 36-річного раніше судимого чоловіка, який в серпні поточного року, будучи в стані алкогольного сп'яніння, зґвалтував 8-річну дівчинку на очах у її меншого брата.

Раніше ми писали, що правоохоронні органи України і Білорусі задокументували діяльність іноземця, який замовляв порнографічні відео в української родини. Органи досудового слідства встановили, що 40-річний житель міста Мінськ займався створенням сценаріїв для фільмів порнографічного характеру, фінансував діяльність подружжя і надавав вказівки для створення порнографічної продукції за участю дитини. Для конспірації своїх дій особа використовувала кріптогаманець.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки