Засідання Комітету ВР з питань правової політики та правосуддя: подробиці

14:15, 10 апреля 2019
Комітет розгляне низку важливих питань.
Засідання Комітету ВР з питань правової політики та правосуддя: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комітет Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя 10 квітня о 14:30 проведе засідання. Про це повідомляє прес-служба Комітету.

На порядку денному  розгляд низки важливих законопроектів, таких як: «Про внесення зміни до статті 220-1 Кримінального кодексу України (щодо узгодження норм чинного законодавства України)», «Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку з прийняттям Закону України «Про електронні довірчі послуги», «Про внесення змін до Митного кодексу України у зв'язку з прийняттям Закону України «Про електронні довірчі послуги», «Про внесення змін до законів України щодо забезпечення гарантій на правову допомогу ветеранам праці та іншим громадянам похилого віку».

Крім того, Комітет планує розглянути проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України, про основні засади діяльності органів державного фінансового контролю, про внесення змін до ст. 13 Закону України «Про охорону дитинства» щодо забезпечення дієвого механізму надання державної допомоги сім'ям з дітьми.

Також у порядку денному зазначено: розгляд законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про недержавне пенсійне забезпечення» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо вилучення ст. 391 Кримінального кодексу України)» та інших.

З порядком денним засідання Комітету можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 15 березня пройшло чергове засідання Верховної Ради України. В парламенті пройшла традиційна година запитань до уряду і відбувся розгляд чергових поправок у мовний законопроект.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки