Вбив і закопав тіло у лісосмузі: жорстоке вбивство сколихнуло українське місто

06:45, 6 мая 2019
Відтягнув тіло товариша до лісосмуги та закопав під шовковицею.
Вбив і закопав тіло у лісосмузі: жорстоке вбивство сколихнуло українське місто
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На вимогу прокуратури Лозівський міськрайонний суд обрав для підозрюваного в жорстокій розправі над товаришем (ч. 1 ст. 115 КК України) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, передає cripo.com.ua.

Як розповів керівник Лозівської місцевої прокуратури Ігор Білодід, подія трапилася ввечері 30 квітня в одному із сіл району.

За даними слідства, чоловіки випивали в гостях у спільних знайомих. Близько 10 години вечора господарі будинку пішли спати, а товариші продовжили застілля. За чаркою вони посварилися. 21-річний молодик почав бити 42-річного друга. Він виштовхав потерпілого на вулицю та продовжив знущатися над ним. Зловмисник бив жертву руками й ногами по різних частинах тіла, однак і цього йому виявилося замало. Він схопив металевий швелер, що лежав на подвір’ї, й кілька разів ударив потерпілого. Від отриманих травм (чисельні переломи ребер та розриви внутрішніх органів) чоловік помер.

Щоб приховати злочин, підозрюваний відтягнув тіло до лісосмуги та закопав під шовковицею.

Однак довго приховувати скоєне йому не вдалося, бо свідком жорстокої розправи став випадковий перехожий. Зловмисника затримали тієї ж ночі.

Відповідно до санкції статті підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що тіло чоловіка, на якому фахівці виявили кілька отворів від куль, направлено для проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Поліція встановлює осіб, причетних до злочину, розглядаються різні версії.

Крім того, на Хмельниччині у селі Пліщин на подвір’ї одного з будинків сталося жахливе вбивство: 33-річний чоловік вилами вбив власну 75-річну бабусю.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді