На румунському кордоні впав вертоліт контрабандистів: відео з місця знахідки

19:10, 10 мая 2019
Виявлено вертоліт російського виробництва, який призначений для використання у цивільних цілях.
На румунському кордоні впав вертоліт контрабандистів: відео з місця знахідки
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 9 травня ввечері пастух з села Сепинца, що є центром однойменної комуни в Румунії, виявив літаючий пристрій. Йдеться про місцевість, яка розташована впритул до кордону з Україною.

Інформацію офіційно підтвердили в поліції та прокуратурі округу, яка відкрила провадження та має з’ясувати усі обставини трагедії.

За інформацією низки румунських видань, виявлено вертоліт російського виробництва, який призначений для використання у цивільних цілях, зокрема для зрошування полів. Можлива модель  Ка-26. Повітряне судно було без будь-яких реєстраційних знаків та перетнуло повітряний простір Румунії нелегально, найбільш імовірно, переправляючи контрабандні цигарки, однак про будь-які знахідки цигарок поблизу вертольота не повідомляється.

Крім того, поблизу вертольота було виявлено труп чоловіка, який, найбільш імовірно, й був пілотом судна. Офіційно поліція Румунії поки не надала жодної інформації про цю людину.

За попередньою інформацією, тіло пілота виявили вже на стадії розкладання, тобто найбільш імовірно, що аварія сталася 2–3 тижні тому. За попередньою версією румунських правоохоронців, вертоліт летів надто низько, аби його не помітили прикордонники, зачепив дерева і тому впав.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 5 травня в російському аеропорту Шереметьєво в повітрі загорівся літак Superjet, який слідував за маршрутом Москва  Мурманськ. Пілоти зуміли посадити повітряне судно. В результаті пожежі загинула 41 людина.

Нагадаємо, вогонь ліквідували служби аеропорту, потім підключили МНС. Через це, як стверджується, гасіння пожежі зайняло більше часу, ніж необхідно, встигла згоріти вся хвостова частина літака.

Також після авіакатастрофи в Шереметьєво в мережі з'явилося чергове відео. На цей раз ролик виклав один з пасажирів літака.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва