Петро Порошенко наостанок пропонує Раді розглянути низку законопроектів

14:10, 13 мая 2019
Голова держави наполягає на відновленні питання щодо покарання за незаконне збагачення, а також щодо скасування депутатської недоторканості.
Петро Порошенко наостанок  пропонує Раді розглянути низку законопроектів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Петро Порошенко пропонує парламенту ініціювати зміни в бюджетній декларації на 2020–2022 роки. Про це заявила Ірина Луценко під час засідання погоджувальної ради, повідомляє УНН.

«Президент Порошенко як верховний головнокомандувач, виконуючи ще повноваження чинного голови держави, своїми двома указами ввів рішення РНБО про заходи по зміцненню обороноздатності країни. Чинний Президент нагадає парламенту, що ми знаходимось у стані війни, в стані агресії зі сторони РФ, а тому цим указом він пропонує удосконалити систему територіальної оборони, підвищити систему патріотичного виховання молоді тощо. Крім того, пропонується в Бюджетній декларації на 2020–2022 роки видатки на забезпечення національної безпеки і оборони в обсязі не менше 5% ВВП»,  зазначила Луценко.

Порошенко пропонує розглянути законопроект, спрямований на врегулювання особливостей публічних закупівель під час дії воєнного стану, закон щодо підвищення державної регуляторної політики тощо. Крім того, голова держави наполягає на відновленні питання щодо покарання за незаконне збагачення, а також щодо скасування депутатської недоторканості.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Порошенко підписав указ про призначення суддів у місцеві господарські суди.

Також Президент підписав указ №164/2019 про призначення суддів у місцеві загальні суди.

Крім того, ми писали, що П. Порошенко підписав указ №144/2019 про призначення суддів Господарського суду міста Києва.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки