Масове отруєння дітей на Житомирщині: всі подробиці

08:30, 15 мая 2019
Школярі отруїлися невідомою речовиною.
Масове отруєння дітей на Житомирщині: всі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Надзвичайна ситуація сталася в Коростишівській гімназії на Житомирщині, де зафіксовано отруєння школярів невідомою речовиною. Невідомий газ був розпорошений в приміщенні школи і став причиною отруєння понад 30 осіб. Про це повідомляє ТСН.

Все сталося на третьому уроці: діти раптово почали задихатися, кашляти та непритомніти. У школі була проведена негайна евакуація, після чого лікарі встановили отруєння дітей невідомою токсичною речовиною.

Відомо, що цілком ймовірно розпорошення газу здійснив учень 8-го класу, який хотів зірвати контрольну роботу. Раніше він був помічений з чорним балончиком в руках.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Чернівцях подружжя з двома дітьми отруїлося чадним газом. Потерпілі потрапили до реанімації. Причини витоку газу встановлюються.

Також ми писали, що у Ходорові на Львівщині чадним газом отруїлися одразу двоє дітей і троє дорослих. Їх усіх госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Окрім того, у Вінницькій області відбулось масове отруєння школярів. До лікарні потрапили 12 першокласників. Перевірка у гімназії виявила грубі порушення санітарних вимог на харчоблоці навчального закладу.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України