Мішок на голову та зв’язали скотчем: у Києві зловмисники напали на чоловіка

08:15, 28 мая 2019
У загальному коридорі поверху невідомі побили 26-річного чоловіка
Мішок на голову та зв’язали скотчем: у Києві зловмисники напали на чоловіка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У багатоповерхівці на проспекті Петра Григоренка стався розбійний напад. На виклик виїхали слідчо-оперативні групи головного та територіального управлінь поліції.

На місці події правоохоронці встановили, що у загальному коридорі поверху невідомі побили 26-річного чоловіка, відчинили двері його квартири та затягли власника у помешкання. При цьому нападники накинули потерпілому мішок на голову та зв’язали його скотчем. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Зловмисники почали шукати у квартирі гроші та коштовності. Вони викрали ноутбук, три наручних годинники, мобільний телефон, гаманець із кредитними картками і особистими документами та ключі від автомобіля «Шкода Октавія А7», на якому в подальшому зникли з місця злочину»,  розповіли в поліції.

Зв’язаний чоловік тривалий час пробув на підлозі у власній квартирі, та йому все ж вдалося звільнитися і покликати на допомогу.

Протягом доби працівники відділу кримінальної поліції Дарницького управління поліції встановили осіб, причетних до правопорушення, та затримали їх. Ними виявилися раніше судимі за вчинення майнових злочинів мешканці Києва віком 28-–30 років. У зловмисників вилучили викрадені речі та транспортний засіб.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Затриманим оголосили про підозру у скоєнні злочину, їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Проводиться перевірка причетності затриманих до аналогічних правопорушень.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві жінка викрала в перехожого тисячі доларів

Також ми писали, що у Дніпрі сталася трагедія: двоє хлопців жорстоко побили чоловіка і штовхнули у воду, знімаючи це на відео.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду