У справі щодо екс-керівника підрозділу ГПУ оберуть нову колегію суддів

12:25, 30 мая 2019
Дмитру Сусу інкриміновано вчинення злочинів, передбачених ч. 3, 4, 5 ст. 191 та ст. 366-1 КК України.
У справі щодо екс-керівника підрозділу ГПУ оберуть нову колегію суддів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Подільському районному суді Києва 29 травня 2019 року заплановано чергове судове засідання з розгляду обвинувального акта стосовно колишнього заступника начальника департаменту  начальника управління з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України Дмитра Суса. Про це повідомляє офіційний сайт САП.

«Проте вказане засідання не відбулося з причин переведення одного з суддів колегії до Касаційного кримінального суду. Як наслідок, у справі буде визначено нову колегію суддів, яка на наступному засіданні вирішить, чи розпочинати розгляд спочатку, чи продовжувати його. Наступне засідання призначено на 10:00 10 червня 2019 року»,  йдеться у повідомленні.

Як вже повідомлялося, екс-керівнику підрозділу Генпрокуратури Дмитру Сусу інкриміновано вчинення злочинів, передбачених ч. 3, 4, 5 ст. 191 та ст. 366-1 КК України, тобто привласнення, заволодіння, розтрата чужого майна на загальну суму більш як 1,2 млн гривень шляхом зловживання службовим становищем, а також декларування недостовірних відомостей. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати посади строком на три роки з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що САП розпочала кримінальне провадження за фактом можливого отримання хабара нардепом БПП.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України