Під Києвом чоловік із сокирою напав на копів: є подробиці

07:10, 2 июня 2019
За словами поліцейських, він погрожував «зарубати їх сокирою».
Під Києвом чоловік із сокирою напав на копів: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Київській області чоловік викликав поліцейських, оскільки йому нібито погрожував брат. Коли правоохоронці приїхали на виклик, на них напали з сокирою. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Вдень до поліції поступив виклик від чоловіка, який просив правоохоронців якнайшвидше приїхати, оскільки брат погрожував порізати його на шматки.

Поліцейські прибули на місце події менш ніж за півгодини.

«По приїзду було з’ясовано, що брат його відпочиває, ніяких конфліктів він не вчиняв. Заявник сам знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Ображав працівників поліції, чіплявся за формений одяг, на зауваження не реагував. Чітко своє повідомлення він не пояснив», – розповів заступник керівника сектору патрульної поліції Обухівського району Олександр Машуренко.

Через неадекватну поведінку чоловіка правоохоронцям довелося застосувати силу, проте в той же момент з’явився іще один чоловік, який мчав на поліцейських із сокирою.

За словами поліцейських, він погрожував “зарубати їх сокирою”. Здатися чоловік вирішив лише після того, як один з правоохоронців дістав пістолет і здійснив попереджувальний постріл.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що невідомий застрелив подружжя фермерів у їх будинку в селі Шипинки Барського району Вінницької області. Відомо, що нападник був одягнений у камуфляжну форму. В момент нападу в будинку подружжя була велика сума грошей.

Крім того, під Києвом жорстоко вбили чоловіка.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді