Одним ударом убив людину в супермаркеті: у резонансній справі є подробиці

11:15, 20 июня 2019
Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт.
Одним ударом убив людину в супермаркеті: у резонансній справі є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київською місцевою прокуратурою №5 завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 35-річного киянина, який під час конфлікту в супермаркеті завдав смертельного удару чоловіку.  Про це повідомляє прес-служба відомства.

У прокуратурі нагадали, інцидент стався на початку квітня в ТЦ на вул. Калнишевського в Оболонському районі столиці. Зловмисник під час конфлікту, що виник раптово, з одним з відвідувачів ударив останнього в голову, від чого чоловік впав на підлогу та втратив свідомість. У результаті потерпілий отримав важкі травми у вигляді ушкоджень головного мозку, перелому кісток склепіння і основ черепа та наступного дня помер.

За результатами слідства, чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (Умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого).

Наразі місцевою прокуратурою обвинувальний акт відносно зловмисника скеровано до суду.

Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що трагедія сталася в супермаркеті торгового центру, розташованого на вул. Калнишевського, 2.

Додамо, у квітні Київською місцевою прокуратурою №5 повідомлено про підозру 35-річному киянину, який у ході конфлікту в супермаркеті завдав смертельного удару чоловікові та понад 2 тижні переховувався від правоохоронців.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області