Одним ударом убив людину у супермаркеті: у резонансній справі є подробиці

19:08, 24 апреля 2019
Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.
Одним ударом убив людину у супермаркеті: у резонансній справі є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київською місцевою прокуратурою №5 повідомлено про підозру 35-річному киянину, який у ході конфлікту в супермаркеті завдав смертельного удару чоловікові та понад 2 тижні переховувався від правоохоронців. Про це передає прес-служба відомства.

Інцидент стався на початку квітня в ТЦ на вул. Калнишевського в Оболонському районі столиці. Підозрюваний під час раптового конфлікту з одним з відвідувачів ударив останнього в голову, від якого чоловік упав на підлогу та втратив свідомість. В результаті потерпілий отримав важкі травми у вигляді ушкоджень головного мозку, перелому кісток склепіння і основ черепа та наступного дня помер.

Зловмисник з місця вчинення злочину втік та більше 20 днів переховувався від правоохоронних органів. Проте правоохоронцям вдалося встановити його місцезнаходження та затримати. Під час обшуків у зловмисника вилучили речові докази, у тому числі предмети одягу, які були на ньому під час злочину.

«На даний час чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого). Готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі»,  йдеться у повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що трагедія сталася в супермаркеті торгового центру, розташованого на вул. Калнишевського, 2.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді