ДТП із трьома загиблими: копа-винуватця випустили під заставу

22:50, 23 июня 2019
Рідні жертв бояться, що підозрюваний уникне покарання.
ДТП із трьома загиблими: копа-винуватця випустили під заставу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Копа, який за кермом спричинив ДТП з трьома загиблими, відпустили під заставу 192 тисячі гривень. Про це повідомляє ТСН.

У Нікополі подружжя і їхня 9-річну доньку 18 червня загинули в аварії на Херсонщині. Тоді співробітник поліції на BMW вилетів на зустрічну смугу і врізався в їхній ВАЗ-21 099.

Відомо, що винуватця смертельної аварії затримали, але згодом випустили під заставу.

«Сторона обвинувачення подавала саме міру запобіжного заходу без права застави. Але це було рішення, ухвалене слідчим суддею. І воно було прийняте з правом внесення застави», — пояснила речниця Держбюро розслідувань Анжеліка Іванова.

Прокуратура та захисник потерпілих уже подали апеляцію на запобіжний захід. Рідні жертв бояться, що підозрюваний уникне покарання, бо одразу після аварії той відмовився від тесту на алкоголь, а в суді не свідчив.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі ДБР встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 18 червня на трасі Скадовськ — Каховка Херсонської області. У результаті зіткнення пасажири автомобіля ВАЗ 21099 — чоловік та жінка — загинули на місці, 9-річна дівчинка отримала чисельні травми і згодом померла в лікарні. 

Також під Рівним 6-річного хлопчика зніс легковик.

Крім того, ДБР розслідує ДТП у Мелітополі, де працівник прокуратури збив жінку.

Стало відомо, що в Херсонській області легковий автомобіль з дітьми у салоні з'їхав у зрошувальний канал. І водій, і пасажири загинули.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва