Киян кличуть здавати кров для поранених захисників

07:25, 6 июля 2019
Бортом до київського шпиталю прилетіли 11 воїнів з ампутаціями ніг.
Киян кличуть здавати кров для поранених захисників
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Столична волонтерка Наталя Юсупова закликала киян надати допомогу пораненим бійцям, яких зараз доправили до київського шпиталю. Про це вона повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі.

Допомогти можна, здавши кров за адресою: вул. Госпітальна,18, з 9.00 до 12.00, з понеділка по четвер. Також можна принести до госпіталю питну воду, сік, каву або чай, свіжі фрукти та овочі, продукти для канапок — сир та ковбасу. З одягу є потреба у футболках та шортах. З ліків — у знеболювальному (дексалгін або кетанов в ампулах).

«Люди, новий борт з важкопораненими прибув до київського шпиталю, зробіть репост будь ласка. За 10 днів у нас 37 поранених, вбиті та поранені медики, вчора отримали поранення п’ять воїнів, є дуже важкі в реанімації. Боєць, який вчора отримав поранення, помер у шпиталі, йому відірвало ноги та руку. Ціна війни! Бортом прилетіли 11 воїнів з ампутаціями ніг, серед них є воїни, яким по 21-23 роки», — підкреслила волонтерка.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що президент РФ Володимир Путін назвав Київ «російською столицею».

Також в Кремлі відреагували на слова Зеленського про те, що Крим і Донбас — це Україна.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва