Зеленський опублікував відеозвернення до українців

10:14, 16 июля 2019
Зеленський закликає українців бути уважними на виборах до Верховної Ради.
Зеленський опублікував відеозвернення до українців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський опублікував відеозвернення до українців. Ролик з'явився 16 липня на сторінці глави держави в Facebook.

Зеленський закликає українців бути уважними на виборах до Верховної Ради і не голосувати "за аферистів".

"Що стосується парламентських виборів, то політична партія, до якої я дуже добре ставлюся, думаю, всіх переможе, і ми тоді зможемо зробити нормальний парламент і уряд професіоналів", — зазначив Зеленський.

Але зараз, за ​​словами Президента, є багато аферистів і шахраїв, які відкривають різного роду товариства й підприємства з назвою партії, яку він не називає.

"Я не можу називати цю партію, тому що це вже буде агітація. Я просто особисто звертаюся до людей, які будуть голосувати за мажоритарників: подивіться, в бюлетені має бути зазначено — "політична партія", а потім "назва партії", — наголосив Президент.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомила про те, що у Зеленського анонсували дострокові місцеві вибори. Наразі розглядаються варіанти проведення зазначених виборів наступної осені.

Крім того, на дострокових парламентських виборах в Україні 5-відсотковий бар'єр можуть подолати п'ять партій. Про це свідчать результати опитування соцслужби Центру Разумкова.

Також на оновленому офіційному сайті Центральної виборчої комісії вперше в історії українських парламентських виборів опублікували фотографії всіх кандидатів, які балотуються в мажоритарних округах.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді