Моторошний вибух на Запоріжжі: палала автівка

07:45, 4 августа 2019
Причина події наразі з’ясовується.
Моторошний вибух на Запоріжжі: палала автівка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Мелітополі на СТО вибухнув автомобіль,Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Запорізької області.

«Власник автівки Kia Ciarus приїхав до СТО для ремонту свого автомобіля та, ймовірно, під час роботи працівники забули перекрити запірний вентиль, через що стався хлопок газоповітряної суміші з подальшим горінням салону автомобіля», - йдеться у повідомленні.

Для мінімізації збитків від пожежі, чоловіки вирішили відкотити палаюче авто з будівлі сервісу технічного обслуговування, під час чого отримали опіки. Лікарі на місці події надали домедичну допомогу та 2 чоловіків доставили до Мелітопольскої міської лікарні. Один з травмованих чоловіків до лікарні дістався самостійно. Прибувши на місце події, рятувальники одразу приступили до виконання дій за призначенням. Вогнеборці провели пінну атаку на осередок загоряння.

Причина події наразі з’ясовується . За фактом події відповідні органи ведуть розслідування. Від ГУ ДСНС залучалось 2 одиниці техніки та 7 чоловік особового складу.

Ранее «Судебно-юридическая газета» сообщала, что в Киевской области пьяный мужчина зашел в магазин, достал гранату, положил ее на прилавок и стал угрожать присутствующим ее взорвать.

Также в Харькове неизвестный бросил гранату в окно автомобиля Toyota. В результате взрыва пострадал 45-летний водитель автомобиля.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду