Убивство Оксани Макар: суд перегляне вирок головному обвинуваченому

14:30, 6 августа 2019
Головний фігурант справи про вбивство Оксани Макар засуджений на довічне.
Убивство Оксани Макар: суд перегляне вирок головному обвинуваченому
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Центральний районний суд Миколаєва 6 серпня почне розгляд скарги про перегляд вироку головному фігуранту справи про вбивство 18-річної Оксани Макар довічно засудженому Євгену Краснощоку. Про це заявив прес-секретар суду Володимир Діденко, передає «Укрінформ».

«В Центральному районному суді Миколаєва 6 серпня відбудеться розгляд клопотання Євгена Краснощока про перегляд справи. Підстава — його заява про начебто застосування до нього насильницьких дій», — розповів Діденко.

Відомо, що злочин, який викликав нечуваний громадський резонанс не тільки в Україні, а й за кордоном, скоєно в ніч з 8 на 9 березня 2012 року в Миколаєві. Троє друзів — 24-річний Максим Присяжнюк, 23-річний Євген Краснощок і 22-річний Артем Погосян — у квартирі Присяжнюка спочатку згвалтували 18-річну Оксану Макар, а потім, щоб приховати сліди злочину, віднесли її в занедбану будівлю і підпалили. Незважаючи на численні операції для порятунку дівчини, від отриманих травм, несумісних з життям, 29 березня Оксана Макар померла в опіковому центрі.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що головного фігуранта справи Макар Євгена Краснощока доправили до Миколаєва для перегляду вироку.

Також ми повідомляли, що двох гвалтівників Оксани Макар відправили в колонію. 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді