Напад на пенсіонера: поліцейський не захотів поступатися місцем

07:10, 9 августа 2019
Зловмисником виявився 23-річний дільничний інспектор Слобідського відділу поліції Харкова.
Напад на пенсіонера: поліцейський не захотів поступатися місцем
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У харківському трамваї 23-річний чоловік побив 68-річного пенсіонера. Пізніше правоохоронці встановили, що хуліганом був їх колега — дільничний інспектор Слобідського відділу поліції.

Про це повідомляє видання «Коментарі. Харків».

Потерпілий повідомив, що з дружиною їхав додому на трамваї з онкодиспансеру. На місці, призначеному для інвалідів, сидів молодий чоловік. Дружина потерпілого сказала, що пасажир займає чуже місце, і навіть запропонувала показати своє посвідчення з інвалідності. Молодик на це відповів нецензурною лайкою.

Пенсіонер заступився за свою дружину і смикнув хлопця за плече, мотивуючи свою поведінку тим, що жінка невихованому пасажиру в бабусі годиться. Молодик у відповідь вдарив потерпілого кулаком в обличчя.

Водій трамвая сказала, що викликає поліцію, а пенсіонер намагався скрутити кривдника, щоб передати правоохоронцям, але все марно – той був сильнішим. Він вдарив головою пенсіонера в лоб і вискочив з трамвая.

Свідки події впізнали в хлопцеві місцевого дільничного. Після цього з трамвая вибігли ще кілька чоловіків, які затримали хлопця й зупинили, проїжджаючий  повз, автомобіль патрульних.

Під час з’ясування обставин поліції стало відомо, що пасажир трамвая, який відповів лайкою і кулаками на прохання поступитися місцем, — 23-річний дільничний інспектор Слобідського відділу поліції Харкова Вадим Порфир’єв.

Після інциденту потерпілого пенсіонера з розсіченнями, гематомою та ушкодженнями на голові госпіталізували.

У відділі комунікації поліції області повідомили, що дільничний інспектор від роботи не відсторонений, адже подібне рішення приймає суд за клопотанням слідства.

В обласну прокуратуру передано відповідні матеріали. Керівництво поліції призначило службову перевірку щодо даного співробітника.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що двоє іноземців побили патрульного кастетом.

Крім того, ми писали про те, що пенсіонер поранив ножем трьох людей.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва