Пенсіонер поранив ножем трьох людей: інцидент у Кривому Розі

14:10, 1 апреля 2019
Чоловік влаштував конфлікт у тролейбусному депо та завдав трьом працівникам підприємства ножових поранень.
Пенсіонер поранив ножем трьох людей: інцидент у Кривому Розі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

31 березня чоловік у стані алкогольного сп’яніння шукав на території тролейбусного депо свою дружину, після чого влаштував конфлікт та завдав трьом працівникам підприємства ножових поранень. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

«Постраждалих з тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні. Нападника затримали відповідно до чинного законодавства. Ним виявився 60-річний місцевий мешканець», — сказано у повідомленні.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисні тяжкі тілесні ушкодження). Досудове розслідування триває, затриманому загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що іноземець з ножем пограбував дитинуГромадянин Азербайджану здійснив розбійний напад з метою заволодіння чужим майном.

До того ж, ми повідомляли, що в Харкові напали на чоловіка посеред вулиці. Злодій намагався вкрасти телефон у жінки. Коли за неї вступився чоловік, зловмисник дістав ніж.

Також у столиці іноземець жорстоко розправився з таксистом для того, щоб заволодіти його автомобілем, після чого вивіз тіло за місто і спробував спалити.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва