Двоє іноземців побили патрульного кастетом: розповідь дружини потерпілого

19:10, 26 июля 2019
Правопорушники виявилися громадянами Азербайджану.
Двоє іноземців побили патрульного кастетом: розповідь дружини потерпілого
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Двоє іноземців побили кастетом співробітника поліції в Києві. Про це редакції видання Кореспондент повідомила дружина постраждалого правоохоронця. 

За словами жінки, 22 липня патрульний поліцейський разом зі своїм напарником повертався зі служби додому на власному авто. Дорогою він помітив, що інший водій грубо порушує правила дорожнього руху і створює небезпечну ситуацію на дорозі.

«Він перебував поза службою, але в службовій формі, вийшов із машини, зробив зауваження і зупинив водія. Той, в свою чергу, почав огризатися і провину свою не визнавав. Почалася нецензурна лайка, згодом правопорушник зателефонував своєму родичу чи знайомому», — розповіла дружина потерпілого.

Коли той приїхав на «допомогу», іноземці вдвох накинулися на поліцейського і побили його. Вони збиралися втекти з місця злочину, але приїхала ще одна патрульна машина, і разом поліцейським вдалося затримати нападників. Як виявилося пізніше, правопорушниками були громадяни Азербайджану.

Зараз потерпілий перебуває в лікарні з черепно-мозковою травмою, струсом мозку і пошкодженим оком.

«Швидше за все, по обличчю били чимось важким і металевим, на кшталт кастета. Зараз очікуються висновки лікарів, чи буде відновлено зір», — додала дружина поліцейського.

За її словами, затриманих допитали, і рішенням слідчого один з них був відпущений, проте поки що уточнюється, на яких підставах.

«Доля другого поки невідома, але все йде до того, що відповідальність знімуть з обох. Всю інформацію в опублікованих статтях почали помітно зачищати, і вже замість двох правопорушників поліцейського бив тільки один», — розповіла жінка.

Коментуючи блокування авто іноземців машиною поліцейського, жінка також уточнила, що відео інциденту зафіксовано на камеру спостереження і тепер перебуває у слідчого.

«Судово-юридична газета» повідомляла про те, що на Київщині пенсіонер просік голову сусіда косою.

Крім того, ми писали, що чоловік звів рахунки з життям після нападу епілепсії

Додамо, що столичні медики допомагали вбивці втекти з психлікарні

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України