Падіння військового гелікоптера на Львівщині: ДБР повідомило подробиці

17:52, 17 августа 2019
Наразі ДБР розслідує причину падіння гелікоптера Мі-2.
Падіння військового гелікоптера на Львівщині: ДБР повідомило подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі Львівського теруправління Державного бюро розслідувань здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом падіння військового гелікоптера на території військової частини А2595 в місті Броди. Про це повідомляє прес-служба Бюро.

За попередньою інформацією, під час планового польоту гелікоптер Мі-2 після успішного зльоту піднявся на висоту близько 4-5 метрів, після чого впав на бік. На борту було два члени екіпажу, вони не зазнали ушкоджень, їх життю та здоров’ю нічого не загрожує;

Внаслідок падіння гелікоптер отримав ушкодження, проте вибуху не відбулося.

Наразі слідчі теруправління ДБР, розташованого в місті Львові, спільно з групою прокурорів військової прокуратури Тернопільського гарнізону проводять першочергові слідчі дії на місці події. Всі причини аварії з’ясовуються.

«Кваліфікація: порушення правил польотів або підготовки до них, а також порушення правил експлуатації літальних апаратів, що спричинило катастрофу або інші тяжкі наслідки (ст. 416 Кримінального кодексу України).

Санкція статті: у разі доведення вини, військовослужбовцям загрожує позбавлення волі терміном від п’яти до п’ятнадцяти років», - повідомили у Бюро.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 16 серпня на аеродромі «Броди» Львівської області впав гелікоптер Мі-2.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва