Обікрав суд: поліція затримала зухвалого злочинця

23:45, 21 августа 2019
Зловмисник виніс із будівлі суду оргтехніку.
Обікрав суд: поліція затримала зухвалого злочинця
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Харкові правоохоронні органи спіймали чоловіка, який скоїв крадіжку з приміщення суду, передає прес-служба ГУ НП України в Харківській області.

За даними поліції, зловмисник виніс з будівлі суду оргтехніку та здав її в ломбард.

Правоохоронці нагадали, що на початку серпня до поліції надійшла заява від 59-річної жінки про те, що з двох службових кабінетів суду зникли два ноутбуки, системні блоки, монітори та флеш-носії.

Під час слідчо-розшукових дій співробітники Шевченківського відділу встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний раніше судимий чоловік.

Зловмисник вночі віджав рами метало-пластикового вікна, зламав замки на вхідних дверях службових кабінетів, розташованих на другому поверсі суду, та скоїв крадіжку оргтехніки.

Речові докази вилучені.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі до суду направлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві у метро обікрали суддю.

Також у Червонограді на Львівщині невідомі обікрали прокурора. Злодії забрали ноутбук, мобільний телефон та банківські картки.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей