Верланов розповів про зміни у новоствореній Податковій службі

13:47, 4 сентября 2019
Очільник ДПС заявив, що зміни відбуватимуться шляхом формування нової системи взаємин між державою і бізнесом.
Верланов розповів про зміни у новоствореній Податковій службі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова відновленої Державної податкової служби Сергій Верланов провів першу селекторну нараду з керівниками структурних підрозділів і територіальних органів нової податкової. Про це Верланов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Досі в регіонах подаються недостовірні дані по податковим надходженням, начебто через технічні помилки, які повторюються кожного місяця! Тиск на підприємців, недопрацювання в частині зборів по окремих податках, зокрема по акцизах, рентних платежах, ПДВ з вироблених в Україні товарів, частини чистого прибутку та дивідендів. Це сумно. Хочу наголосити, що ми усе це бачимо, толерувати не будемо, і такі методи роботи відійдуть у минуле! За все доведеться відповідати!» — йдеться у повідомленні очільника податкової.

Проте Верланов зазначив, що державний бюджет безперебійно отримував надходження, завдяки яким усі соціальні видатки фінансуються у повному обсязі, а для бізнесу та платників податків створення нової структури відбулося непомітно та безболісно.

Очільник ДПС заявив, що зміни відбуватимуться шляхом формування нової системи взаємин між державою і бізнесом. «Податківці і підприємці повинні зрозуміти спільну мету — податки служать людям», — уточнив Верланов.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Україні офіційно розпочала роботу Державна податкова служба

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України