В Україні розпочала роботу Державна податкова служба

18:50, 28 августа 2019
Державна податкова служба перейняла повноваження Державної фіскальної служби.
В Україні розпочала роботу Державна податкова служба
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні офіційно розпочала роботу Державна податкова служба. Відповідне розпорядження Кабміну опубліковане на Урядовому порталі.

«Ми починаємо новий етап у податковій політиці нашої держави. Нова податкова служба стане надійним партнером для підприємців, яка створюватиме сприятливі умови для ведення бізнесу в Україні, впроваджуватиме нові сервіси та забезпечуватиме рівні права всіх платників податків. Впевнений, що спільними зусиллями ми побудуємо сервісну податкову службу європейського зразка з високим рівнем довіри у суспільстві, якою будемо пишатися», – наголосив голова ДПС Сергій Верланов.

Зазначається, що Державна фіскальна служба припинить своє функціонування після того, як завершиться процес формування Державної митної служби.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що створення нової Державної податкової служби йде за графіком. Втім, зайвого поспіху не буде, адже забезпечення безперервності обслуговування платників податків — понад усе. Таку думку висловив голова Державної податкової служби Сергій Верланов.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва