На Волині горе-батько побив палицею рідну доньку

07:45, 7 сентября 2019
Чоловік наніс дитині удар по спині.
На Волині горе-батько побив палицею рідну доньку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В одному із сіл Володимир-Волинського району на Волині чоловік побив палицею свою доньку. Про це повідомляє місцеве видання «Буг».

Відомо, що 39-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, взяв палицю та наніс дочці удар по спині. Сталося це під час раптово виниклого словесного конфлікту.

Справою займаються правоохоронці.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Києві готують вирок горе-матері, яка довела дитину до голодної смерті.

Також ми писали, що у Сумах чоловік вбив і закопав власного сина. Попри це батько стверджував: його син зник безвісти і навіть написав відповідну заяву.

До того ж відомо, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажу з інструментами молоток та завдав ним суперникові не менше 20 ударів в область голови та грудної клітини.

Ще раніше ми писали про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

Додамо, що на Прикарпатті син під час конфлікту побив рідну матір. Під час сварки хлопець почав душити жінку подушкою та завдавати їй ударів у голову та обличчя. Далі він повалив її на землю та продовжив бити по тулубу ногами. Потерпіла отримала переломи ребер, закриту черепно-мозкову травму, синці та садна по всьому тілу.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва