«Вибори» в Криму: мешканці півострова влаштували бойкот

11:10, 9 сентября 2019
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров прокоментував «вибори» місцевих депутатів, які незаконно влаштували окупанти.
«Вибори» в Криму: мешканці півострова влаштували бойкот
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Більшість жителів анексованого Криму влаштували бойкот через незаконні «вибори» місцевих депутатів, проведених Росією. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«Як би не тужилась Москва, більшість жителів тимчасово окупованого Криму дружно бойкотували незаконні вибори місцевих депутатів, проведених російськими окупантами», — сказав Чубаров.

У повідомлені йдеться, що до «виборчих дільниць» не з’явилися багато з тих, хто ще 5 років тому відгукнувся на відповідні заклики Меджлісу кримськотатарського народу.

«Панічний настрій членів «виборчкому Республіки Крим» характеризує і сайт вищевказаного «виборчкому», що завис на показниках до 18:00. До цього часу вихід по Криму, згідно з даними сайту, склав 28,28%», — наголосив він.

Технічні проблеми з сайтом місцеві активісти пояснили поспішними діями окупантів з внесення цифр, які повинні були приховати падіння кількості прихильників Москви на окупованій території, а також врятувати місцевих колаборантів від неминучого покарання.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що Україна висловила протест щодо «виборів» в анексованому Криму

Крім того, ми писали, що Росія відмовила у візі сенатору США, який підтримує Україну

Також відомо, що Туск пропонує запросити Україну на саміт G7 наступного року

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва