Голова ДПС повідомив гарну новину для українських підприємців

15:42, 19 сентября 2019
Сергій Верланов зазначив, що крок за кроком ми рухаємося до більш цивілізованих методів взаємовідносин між бізнесом та державою.
Голова ДПС повідомив гарну новину для українських підприємців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Державної податкової служби України Сергій Верланов заявив, що Верховна Рада ухвалила два дуже важливих законопроекти, №1057 та №1072, що значно спрощують життя підприємців. Повідомлення він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

«Ними передбачається, що замість 16 звітів (12 — по єдиному соціальному внеску і 4 — по податку на доходи фізичних осіб) — буде лише 4 щоквартальних. Це економить підприємцям час, а також зменшує кількість помилок та можливих санкцій у вигляді штрафів.

Те, що при голосуванні депутати різних фракцій та партійної приналежності були майже одностайними — позитивний сигнал для бізнесу! Більше ніж 300 депутатських голосів — це справжня перемога та доказ, що інтереси бізнесу не залишаються поза увагою та поза межами реформ та змін у країні.

Нова Податкова також у центрі цих змін. Бо адміністрування податків — це важлива функція, яка служить наповненню бюджету, та без якої неможливі соціальні виплати, побудова інфраструктури, розвиток країни у цілому.

Крок за кроком ми рухаємося до більш цивілізованих методів взаємовідносин між бізнесом та державою. І податкова реформа – це краща ілюстрація цих нових відносин», — зазначив Верланов.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Верховна Рада ухвалила рішення щодо закону про зменшення тиску на бізнес.

Також відомо, що зміни в законодавстві влада пояснює державним інтересом.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва