Під Дніпром посадовець райдержадміністрації погорів на хабарі: подробиці

17:33, 19 сентября 2019
За перемогу в тендері посадовець РДА вимагав від підприємця 15 тисяч гривень.
Під Дніпром посадовець райдержадміністрації погорів на хабарі: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Працівники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області, Нацполіції та слідчі Павлоградського ВП ГУНП в Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом Павлоградської місцевої прокуратури викрили у хабарництві начальника відділу однієї з районних держадміністрацій. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Під час проведення процесуальних заходів було встановлено, що за можливість проведення поточного ремонту приміщень загальноосвітнього закладу, на вимогу посадовця РДА, підприємець повинен сплати 15 тисяч гривень хабаря.

Правоохоронцями було задокументовано факт вимагання начальником відділу РДА визначеної ним суми неправомірної вигоди.

19 вересня біля будівлі райдержадміністрації вищевказану посадову особу було затримано під час одержання неправомірної вигоди у сумі 15 тисяч гривень. Слідчі дії тривають, вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу.

Заходи по документуванню та затриманню проводилися у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Кіровоградщині водій-порушник намагався дати хабар поліцейському.

Крім того, на Київщині голова територіальної громади одного з районів області вимагав 600 доларів за укладення договору про розміщення зовнішньої реклами на території підконтрольного йому ОТГ.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Куриленко
    Оксана Куриленко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Віктор Чаплицький
    Віктор Чаплицький
    суддя Київського районного суду м. Одеси