Трагедія у Львові: нелюд побив дитину та жінку, а потім вбив її батька

03:00, 21 сентября 2019
Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.
Трагедія у Львові: нелюд побив дитину та жінку, а потім вбив її батька
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Львові в квартирі по вулиці Науковій чоловік у стані алкогольного сп’яніння під час побутового конфлікту скоїв вбивство, передає прес-служба місцевої поліції.

Слідчо-оперативна група, приїхавши на місце події, встановила, що 36-річний львів’янин під час побутового конфлікту заподіяв колишній співмешканці, 31-річній місцевій мешканці, множинні колоті рани грудної клітки та спини. Потерпів і 4-річний син жінки, у якого медики діагностували струс головного мозку та забій м’яких тканин голови.

Також тяжкі тілесні ушкодження отримав її батько, 68-річний житель Львова. Його зловмисник кілька разів вдарив молотком по голові, спричинивши відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та множинні переломи склепіння черепа. Чоловік помер у лікарні 12 вересня.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

За рішенням суду зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві чоловік вбив рідного брата. Тіло потерпілого зі слідами насильницької смерті виявила його матір на балконі у квартирі. 

Крім цього, на Одещині дочка металевою кувалдою вбила матір. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, забиття головного мозку тяжкого ступеню, внутрішньочерепного крововиливу. Від отриманих тілесних ушкоджень мати підозрюваної померла.

Також ми писали, що у Києві жінка холоднокровно вбила свого знайомого під час сварки. Тіло закривавленого чоловіка помітили мешканці будинку й викликали правоохоронців та медиків.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва