Втеча з колонії: на Миколаївщині розшукують вбивцю

20:32, 23 сентября 2019
Чоловік був засуджений до восьми років позбавлення волі за статтею про умисне вбивство.
Втеча з колонії: на Миколаївщині розшукують вбивцю
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З колонії у Вознесенську Миколаївської області втік Володимир Касап, який відбував покарання за умисне вбивство. Про це повідомляється в прес-службі обласного управління Нацполіції. Втеча сталася ввечері в неділю 22 вересня.

«22 вересня від чергового колонії №72 в Вознесенський відділу поліції надійшло повідомлення про те, що близько 19:05 здійснив втечу Касап Володимир Вікторович 1984 року народження, уродженець Одеської області Татарбунарського району, який був засуджений у 2017 році», — зазначають у прес-службі.

У повідомленні йдеться, що чоловік був засуджений до восьми років позбавлення волі за статтею про умисне вбивство. У поліції також повідомили прикмети чоловіка: зріст 180 см, вага 75 кг, волосся темне, очі світло-сірі, вуха, губи і ніс середні. Засуджений був одягнений в чорний спортивний костюм і темні кросівки.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею «Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти», яка загрожує покаранням у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

У регіоні проводяться спеціальні заходи щодо розшуку втікача. Правоохоронці звернулися до громадян з проханням допомогти у встановленні його місцезнаходження, а також надавати Вознесенському відділу поліції корисну для слідства інформацію.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що столичні медики допомагали вбивці втекти з психлікарні.

Крім того, ми писали, що небезпечний злочинець втік з відділку поліції під Києвом.

Також відомо, що на Волині в колонії раптово помер засуджений.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде