У столичному метро неадекват кидався на людей із ножем

06:45, 1 октября 2019
Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.
У столичному метро неадекват кидався на людей із ножем
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Києві на станції метро «Лук’янівська» неадекватний чоловік погрожував пасажирам ножем. Про це 30 вересня повідомляє прес-центр поліції.

Начальник слідчого відділу управління поліції в метрополітені Олексій Журавель розповів, що зловмисник напідпитку їхав у вагоні метро та чіплявся до громадян, а коли вийшов на перон, почав сваритися з пасажиром, розмахуючи ножем.

«Чоловік не розгубився, вибив із рук хулігана холодну зброю та разом із поліцейським затримав правопорушника. Це — 35-річний киянин, який раніше проблем із законом не мав. Розпочато кримінальне провадження за частиною четвертою статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантові підозри. Йому загрожує до семи років позбавлення волі», — йдеться в повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що чоловік встромив ніж у груди поліцейському. У суді обвинувачений свою вину визнав, але частково. Пояснив, що наміру вбивати поліцейського не мав, як і претензій до нього: просто хотів поговорити про працевлаштування на службу в поліцію, а офіцер грубо відреагував.

Крім того, в Києві іноземець зарізав ножем свою колишню дружину. Повідомляється, що зловмисник був проти розлучення і почав переслідувати свою колишню дружину.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області