Антикорупційний комітет ВР розгляне законопроект про внесення змін до Бюджетного кодексу

15:00, 30 октября 2019
Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики проводить засідання.
Антикорупційний комітет ВР розгляне законопроект про внесення змін до Бюджетного кодексу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В середу, 30 жовтня, Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики проводить засідання. Про це повідомляється на сайті Комітету.

На порядок денний винесено низку питань, серед яких:

  1. Про розклад засідань Комітету на листопад 2019 року.
  2. Про створення підкомітетів Комітету, визначення їх предметів відання та кількісного складу.
  3. Про проект Закону про внесення змін до законодавчих актів щодо початку реформування системи спеціальних органів України (реєстр. № 2090, суб’єкт  права  законодавчої  ініціативи — народні  депутати України Устінова О.Ю., Костенко Р.В. та інші).
  4. Про проект закону про недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб — учасників подій на території Донецької, Луганської областей (реєстр. №1089, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні  депутати  України Новинський В.В., Шпенов Д.Ю. та інші).
  5. Про проект закону про недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб-учасників подій на території Донецької, Луганської областей (реєстр. №1089-1, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Шуфрич Н.І., Німченко В.І., Рабінович В.З.).
  6. Про проект закону про створення та функціонування вільної економічної зони «Донбас» (реєстр. №1093, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Новинський В.В., Шпенов Д.Ю. та інші).
  7. Про проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо створення та функціонування вільної економічної зони «Донбас») (реєстр. №1096, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Новинський В.В., Шпенов Д.Ю. та інші).
  8. Про проект закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо  створення  та  функціонування вільної економічної зони «Донбас») (реєстр. №1097, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Новинський В.В., Шпенов Д.Ю. та інші).
  9. Про проект закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо створення та функціонування вільної економічної зони «Донбас») (реєстр. №1098, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Новинський В.В., Шпенов Д.Ю. та інші).
  10. Про проект закону про приватизацію та порядок виділення громадянам України в натурі  (на  місцевості)  земельних  ділянок  земель сільськогосподарського призначення, що перебувають в державній власності (реєстр. №1124, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народний депутат України Шуфрич Н.І.)
  11. Про проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державної підтримки сільського  розвитку (реєстр. №2071, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Івченко В.Є., Мейдич О.Л. та інші).
  12. Про проект закону про внесення змін до Земельного кодексу України та  інших  законодавчих  актів  щодо  удосконалення  системи  управління  та дерегуляції  у  сфері  земельних відносин (реєстр. №2194, суб’єкт  права законодавчої ініціативи — народні депутатиУкраїни Заблоцький М.Б., Сольський М.Т. та інші).

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що Антикорупційний комітет ВР схвалив законопроект про реформу прокуратури

Крім того, ми писали, що Комітет рекомендував депутатам ухвалити законопроект про викривачів за основу

Також відомо, що Комітет ВР підтримав норму про декларації помічників суддів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді