Вбивство 11-річної Даші Лук'яненко: є важливі подробиці

23:25, 13 ноября 2019
Підозрюваному у вбивстві продовжили строк тримання під вартою.
Вбивство 11-річної Даші Лук'яненко: є важливі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про продовження строку тримання під вартою підозрюваному у вбивстві Дарини Лук’яненко в смт. Іванівка. Про це повідомляє прес-служба суду.

«За результатами судового засідання слідчий суддя ухвалив рішення про продовження підозрюваному строку тримання під вартою до 20 грудня 2019 року, тобто в межах строку досудового розслідування.

Нагадаємо, що за версією слідства, приблизно у квітні 2019 року у 22-річного юнака виник умисел на зґвалтування малолітньої особи. Будучи добре знайомим з потерпілою, хлопець обрав останню жертвою свого умислу.

Так, 13 червня 2019 року підозрюваний помітив дівчинку на дорозі біля свого будинку. Він спочатку її покликав до себе, а потім силоміць затягнув у приміщення.

Після цього хлопець її побив, закриваючи при цьому рот поліетиленовим пакетом. Потерпіла втратила свідомість. Скориставшись цим, підозрюваний її роздягнув та намагався зґвалтувати.

Не зумівши довести свій задум до кінця, хлопець розлютився і завдав дівчинці декілька ударів гострим предметом у шию. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці.

З метою приховання слідів кримінального правопорушення підозрюваний помістив тіло померлої до вигрібної ями вбиральні», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що батьки Тарасова пройшли перевірку на детекторі брехні.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді