Посаду керівника ОП можуть внести до переліку посад з високим рівнем корупційних ризиків

12:40, 15 ноября 2019
Перелік посад з високим та підвищеним рівнем корупційних ризиків затверджується НАЗК.
Посаду керівника ОП можуть внести до переліку посад з високим рівнем корупційних ризиків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції подало на державну реєстрацію до Міністерства юстиції наказ щодо змін до Переліку посад з високим та підвищеним рівнем корупційних ризиків. Про це інформує прес-служба відомства.

«До переліку посад з високим корупційним ризиком, окрім посади Керівника Офісу Президента України, Національне агентство пропонує також віднести посади першого заступника та заступника Керівника Офісу Президента.

Також до посад з високим корупційним ризиком належать посади керівників та заступників керівників структурних підрозділів у складі самостійних структурних підрозділів центрального апарату Національного банку України, а також керівників та заступників керівників самостійних структурних підрозділів територіальних управлінь Державної судової адміністрації України.

Перелік посад з високим та підвищеним рівнем корупційних ризиків затверджується Національним агентством. На сьогодні зазначений Перелік затверджений рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 17 червня 2016 року № 2, яке зареєстроване у Міністерстві юстиції України 19 липня 2016 року за №987/29117», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що НАБУ буде розслідувати справи про корупцію незалежно від наявності висновків НАЗК

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України