Пропонував хабар військовому прокурору: у справі іноземця є подробиці

11:16, 20 ноября 2019
Громадянина Молдови викрили на пропозиції та наданні хабара у розмірі 75 тисяч доларів.
Пропонував хабар військовому прокурору: у справі іноземця є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 19 листопада 2019 року, у Вищому антикорупційному суді за участі прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури відбулось підготовче судове засідання у справі про обвинувачення громадянина Молдови у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України. Про це повідомляє прес-служба САП.

Вказаного іноземця було викрито на пропозиції, а також наданні неправомірної вигоди у розмірі 75 тис. доларів США військовому прокурору Південного регіону України за вчинення процесуальних дій, спрямованих на зняття арешту та уникнення конфіскації судна та вантажу, а саме — 3 тис. тонн технічної соди.

За результатами підготовчого засідання колегія суддів ухвалила призначити вказану справу до розгляду по суті. Засідання заплановане на 9:00 год. 29 листопада 2019 року.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що обрано запобіжний захід судді Зарічного райсуду, який отримав хабар у розмірі 2000 доларів.

Крім цього, ВАКС продовжив розгляд справи за кримінальним провадженням, обвинуваченим у якому є екс-суддя Голосіївського районного суду Києва. 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду