Верховна Рада встигла ухвалити 86 законів, більшість — щодо умов ведення бізнесу

14:35, 20 ноября 2019
Дмитро Разумков заявив, що станом на 20 листопада Верховна Рада України IX скликання ухвалила 86 законів.
Верховна Рада встигла ухвалити 86 законів, більшість — щодо умов ведення бізнесу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Станом на 20 листопада Верховна Рада України IX скликання ухвалила 86 законів, більшість яких стосуються бізнесу. Про це заявив голова ВРУ Дмитро Разумков на щорічних Загальних зборах членів Європейської бізнес-асоціації.

«Станом на сьогодні Верховною Радою прийнято 86 законів, і багато з них стосуються бізнесу. Це і детінізація, і багато інших змін, які пов’язані з реальним покращенням умов ведення бізнесу. Вони сприятимуть налагодженню тих процесів, які наближають нас до європейських стандартів», — зазначив Разумков.

Голова парламенту також запевнив членів Асоціації у тому, що у Верховній Раді готові до співпраці. Він зазначив, що лише такі підходи дадуть у результаті реальні позитивні зміни, на які очікує країна.

«Ми багато дискутували ще до виборів, і сподіваюсь, що і зараз ми будемо знаходити час і бажання почути один одного і напрацювати спільні позиції. Ми готові робити все, що дозволить бізнесу в Україні розвиватися, створювати нові робочі місця, змінювати економіку і створювати можливості для розвитку України. Буде розвиватись держава — будемо розвиватися і ми», — наголосив Разумков.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Зеленський підписав закон щодо забезпечення облаштування та утримання державного кордону.

Також відомо, що 20 листопада набуває чинності закон щодо адміністративної відповідальності за порушення правил перевезення дітей.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду