Оголошено конкурс на посади керівників підрозділів Мін’юсту: подробиці

19:45, 20 ноября 2019
Міністр юстиції Денис Малюська розповів особливості проведення конкурсу.
Оголошено конкурс на посади керівників підрозділів Мін’юсту: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство юстиції України оголосило конкурс на посади керівників територіальних підрозділів. Про це повідомляє міністр юстиції Денис Малюська на своїй сторінці в Facebook.

Інформація про кандидатів розміщена на спеціальному веб-сайті.

На сайті можна не тільки подивитися, хто пройшов перший етап конкурсу та ознайомитися з біографіями конкурсантів, але й написати про кожного з них свій відгук.

«Важливий нюанс  ми не ставимо самоціллю повністю оновити склад керівників територіальних підрозділів. Ті, хто і зараз займає посади у Мін’юсті, можуть на рівних змагатися з іншими. З одного боку, їм буде трохи легше, бо вони у деталях знають свою сферу, з іншого боку, багатьом з них буде важче похизуватися незаплямованою репутацією.

При цьому ми точно не працевлаштуємо усі старі кадри — загальний стан справ у системі юстиції на місцях був незадовільним, і особи, відповідальні за це, мають отримати по заслугам. Деякі уже отримали», — зазначив міністр.

Денис Малюська запевнив, що конкурс буде проходити чесно.

«Усі лобісти та поважні люди, які бажали побачити «свою» людину на посаді керівника того чи іншого МРУ, були послані у ліс. Конкурс буде чесним.

Разом з тим, думка усіх тих, хто має досвід безпосередньої взаємодії із кандидатами чи результатами їх роботи, — вкрай важлива, і ми її врахуємо», — резюмував міністр.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Кабмін вніс до Плану з виконання Угоди про асоціацію з ЄС понад 2000 заходів.

Також відомо, що Кабінет міністрів оголосив проведення конкурсів на зайняття посад голови Державної регуляторної служби України.

До того ж уряд схвалив низку законопроектів та постанов для європейської інтеграції.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва