Вбивство ветерана АТО в Києві: у справі є важливі деталі

15:10, 21 ноября 2019
Обидва підозрюваних за рішенням суду перебувають під вартою.
Вбивство ветерана АТО в Києві: у справі є важливі деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі столичної поліції повідомили про зміну раніше повідомленої підозри двом особам, які, за версією слідства, причетні до жорсткого побиття сімейної пари 9 листопада 2019 року на вулиці Академіка Кіпріанова у Києві.  Про це інформує прес-служба прокуратури.

Раніше дії підозрюваних були кваліфіковані як замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

«У зв’язку з тим, що один з потерпілих (ветеран АТО) 20 листопада 2019 року помер у лікарні від спричинених тілесних ушкоджень, що перебувають у причинно-наслідковому зв’язку з настанням смерті, дії підозрюваних додатково кваліфіковано як умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб (п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

У четвер, 21 листопада 2019 року, підозрюваним у присутності захисників повідомлено про зміну раніше повідомленої підозри у вчиненні злочинів, передбачених п. 12. ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п.п. 1, 12, ч. 2 ст. 115 КК України.

Нагадаємо, обидва підозрюваних за рішенням суду перебувають під вартою без права на заставу», — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, санкція статті передбачає від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у лікарні помер ветеран АТО Ігор Панов.

Додамо, 12 листопада слідчі Святошинського управління поліції повідомили двом чоловікам про підозру у замаху на умисне вбивство подружжя — ветерана АТО Ігоря Панова та його дружини.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду