Надовго мене не вистачить: Денис Малюська поскаржився на зарплату

11:42, 12 декабря 2019
Міністр юстиції пояснив, що весь попередній період роботи на посаді він щомісяця отримував лише 16 тисяч.
Надовго мене не вистачить: Денис Малюська поскаржився на зарплату
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністр юстиції Денис Малюська заявив, що його не влаштовує зарплата державного службовця, і зараз йому доводиться жити на гроші, отримані на попередній роботі. За його словами, якщо ситуація не зміниться, він піде з посади, передає 24tv.ua.

Міністр пояснив, що за  попередні місяці роботи на посаді він отримував всього лише по 16 тисяч. Лише в останній місяць ситуація змінилася у дещо кращому напрямку.

«Але от останній місяць ми домовилися про надбавки. І багато з міністрів їх отримали. У мене вже приблизно 29 тисяч гривень», — сказав Малюська і додав, що ця цифра його також не задовільняє. Його великій родині з чотирма дітьми тепер доводиться економити.

«Якщо зарплата не підвищиться хоча б до 80 тисяч — надовго мене не вистачить. Менше — це не довготривала історія працевлаштування. Четверо дітей — це потребує коштів», — сказав міністр.

Водночас Малюська заявив, що в уряді готові підвищувити зарплату, і підкреслив: це важливо і для міжнародних інвесторів.

«Це буде кроком, аби повірити, що в Україні нарешті працює нормальний уряд і є розуміння, на що вони живуть і як вони проводять свій час», — вважає він.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Денис Малюська відзвітувався про основні успіхи Міністерства юстиції за 100 днів.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду