Конкурс на посаду голови НАЗК: відома дата співбесід

17:33, 12 декабря 2019
Співбесіди з комісією пройдуть вісім кандидатів на посаду голови НАЗК.
Конкурс на посаду голови НАЗК: відома дата співбесід
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Національному агентстві з питань запобігання корупції залишили вісьмох претендентів на посаду очільника відомства. Вони пройдуть співбесіди з комісією 13 грудня. Про це повідомляється на сторінці Transparency International Ukraine у Фейсбук.

«Майбутнім головою Національне агентство з питань запобігання корупції — НАЗК точно буде чоловік», — сказано у повідомленні.

Згідно з матеріалами повідомлення, співбесід очікують вісім кандидатів: Дмитро Булах, Юрій Кравченко, Олександр Новіков, Роман Осипчук, Іван Пресняков, Микола Хавронюк, Олександр Цивінський та Микола Юпатів. Усі вони є експертами з антикорупційного законодавства, представниками НАБУ, ГПУ чи громадських організацій.

Відомо, що Transparency International Ukraine перевіряла дані про майно, електронні декларації, бізнес- та політичні зв'язки, притягнення кандидатів до адміністративної відповідальності та порушення ними антикорупційних вимог.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що конкурсна комісія завершила прийом документів і перейшла до їх оцінювання. 

Також ми писали, що комісія затвердила кандидатів на голову НАЗК.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва