У Мін’юсті визначили переможців конкурсу на зайняття посад у міністерстві

18:15, 13 декабря 2019
Відомі імена 16 переможців конкурсу Міністерства юстиції.
У Мін’юсті визначили переможців конкурсу на зайняття посад у міністерстві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство юстиції визначило переможців конкурсу на зайняття вакантних посад заступників начальників міжрегіональних управлінь Мін’юсту, передає прес-служба міністерства.

«Після перевірки відповідності поданих кандидатами документів умовам проведення конкурсу, за результатами тестових завдань та співбесід Мін‘юст визначив переможців конкурсу на посади заступників начальників новостворених міжрегіональних управлінь», — зазначив перший заступник міністра юстиції Євгеній Горовець.

Він наголосив, що було обрано 16 заступників керівників управлінь. Відсутні переможці конкурсу на зайняття вакантної посади заступника начальника Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Вінницькій області та Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький).

«Тепер у нових заступників буде можливість проявити себе на  займаних посадах, а нам — оцінити їхню роботу, а також свою роботу з визначення найкращих кандидатів», — наголосив Горовець.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла , що у Мін’юсті визначилися з фіналістами конкурсу на посади в міністерстві. 

Також Денис Малюська відзвітував про основні успіхи Міністерства юстиції за 100 днів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей