Кияни будуть змушені платити за ремонт лічильників води: що слід знати

08:15, 24 декабря 2019
Із січня у Києві встановлюють плату за ремонт будинкових лічильників води.
Кияни будуть змушені платити за ремонт лічильників води: що слід знати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві за ремонт вузлів комерційного обліку води у багатоквартирних будинках почнуть нараховувати плату вже з 1 січня 2020 року. Про це повідомляє прес-служба «Київводоканалу».

У компанії нагадали, що до вузла комерційного обліку входить не тільки сам загальнобудинковий лічильник, але й інші конструктивні елементи: трубопроводи, запірна арматура, фільтри тощо.

Саме на обслуговування і підтримку в робочому стані всіх елементів цього складного комплексу будуть витрачатися внески, які кияни сплачуватимуть, починаючи з січня 2020 р., один раз на квартал.

За кошти, отримані від щоквартальних внесків на обслуговування приладів комерційного обліку (загальнобудинкових лічильників), Київводоканал здійснюватиме періодичну повірку внутрішньобудинкового лічильника та за необхідності ремонтувати його.

«Також ми регулярно перевірятимемо технічний стан трубопроводів, ремонтуватимемо та мінятимемо запірну арматуру, фільтри та клапани, що входять до складу вузла обліку», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет розповів, як відбуватиметься електронний перепис населення в Україні.

Також ми писали, що Дубілет анонсував появу електронних нотаріальних довіреностей.

Крім цього, відомо,  коли налагодять електронний документообіг між Верховною Радою і Кабміном.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва