Олексій Гончарук презентує програму цифрової освіти: онлайн-трансляція

10:25, 24 декабря 2019
Національну програму цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта» впроваджують, аби українці мали рівні права у користуванні усіма перевагами новітніх технологій.
Олексій Гончарук презентує програму цифрової освіти: онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук презентує онлайн-проект «Дія. Цифрова освіта». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Впроваджуємо національну програму цифрової грамотності, щоб українці мали рівні права у користуванні усіма перевагами новітніх технологій», — зазначив Гончарук.

Відомо, що старт онлайн-платформи відбудеться 21 січня 2020 року.

«В ЄС ще в 2006 році визнали цифрову грамотність, як одну з восьми ключових компетенцій, якою має володіти кожен європейський громадянин.

В Україні таке дослідження ми провели вперше: 53% українців володіють цифровими навичками нижче середнього рівня. Проте ми цілком здатні підвищити рівень цифрових навичок.

Наш уряд прагне, щоб 100% державних послуг з часом стали доступні онлайн – без чиновників, черг і необхідності кудись ходити. Люди не мають стояти за справкою у черзі годинами, це пережитки радянського минулого. Вони можуть замовити її онлайн, але треба мати навички користування новими технологіями», — заявив прем’єр-міністр.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що українці зможуть пересуватися країною,  маючи лише цифровий паспорт в додатку «Дія».

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва