У ДБР обговорять підвищення ефективності роботи підрозділів

09:58, 2 января 2020
Бюро запросило громадськість та колег для конструктивного обговорення шляхів подолання кризових явищ.
У ДБР обговорять підвищення ефективності роботи підрозділів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Новоутворене Державне бюро розслідувань за підсумками 2019 року не впоралося з першочерговими завданнями та викликами сьогодення. Про це повідомила прес-служба відомства.

«Під час ознайомлення з його роботою встановлено суттєві порушення як у організації діяльності підрозділів, взаємодії з правоохоронними органами, так і кадровим та технічним забезпеченням.

Запрошуємо громадськість та колег для конструктивного обговорення шляхів подолання кризових явищ, підвищення ефективності роботи слідчих та оперативних підрозділів.

Наша електронна пошта: [email protected]

Для запису на особистий прийом до керівництва ДБР просимо надсилати листи із аргументацією терміновості та суспільної значущості предмету зустрічі. 

Ми чекаємо на ґрунтовну інформацію про зловживання високопосадовців та правоохоронців, їх приховані активи, корупційні зв'язки та ін.

Звертаємо увагу на те, що у листах-повідомленнях мають бути чітко викладені факти та обставини, надано їх підтвердження», - йдеться у повідомленні ДБР.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, які завдання вирішуватиме в ДБР Ірина Венедіктова.

Додамо, 28 грудня Київський апеляційний суд розглядав питання про зміну запобіжного заходу для п'яти колишніх «беркутівців», яких звинувачують у розстрілах на Інститутській під час подій Майдану.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду