На Сумщині юнака засудили до довічного позбавлення волі: подробиці

17:16, 3 января 2020
20-річного хлопця визнано винним у скоєнні вбивства жінки та її сина у 2017 році.
На Сумщині юнака засудили до довічного позбавлення волі: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Сумській області до довічного позбавлення волі засуджено 20-річного юнака за вбивство двох осіб — жінки та її сина. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

«Прокуратурою Сумської області підтримано публічне обвинувачення стосовно 20-річного юнака, який позбавив життя двох осіб — 36-річну жінку та її 17-річного сина. За вироком суду від 2 січня 2020 року обвинуваченого визнано винним у інкримінованому злочині (ч. 1, п.п. 9 та 13 ч. 2 ст. 115 КК України) та засуджено до довічного позбавлення волі», — сказано у повідомленні. 

Раніше повідомлялося, що 26 жовтня 2017 року близько 6-ї години ранку житель с. Гай-Мошенка Охтирського району виявив закривавлені тіла своїх дружини та сина без ознак життя.

На пошуки вбивці були спрямовані всі зусилля правоохоронців. Згодом вдалося затримати юнака, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві жінки та хлопця. Ним виявився на той час 18-річний одногрупник загиблого, який проживав на сусідній вулиці. Напередодні ввечері він прийшов у гості до товариша, і вони розпивали спиртні напої. Між юнаками виникла сварка, а згодом і бійка, під час якої гість зарізав хлопця. Коли в кімнату зайшла мати, вона також отримала ножове поранення, несумісне з життям.

Повідомляється, що на вирок суду юнак чекав у СІЗО.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Святошинський районний суд м. Києва визнав чоловіка винним та засудив до 8 років позбавлення волі за вчинення сексуального насильства щодо двох жінок, а також за грабіж та крадіжки. 

Крім цього, в Києві озброєний чоловік у масці напав на ювелірку і зник.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей