Стало відомо, скільки субсидій отримали у столиці

08:45, 13 января 2020
З січня по листопад 2019 року у Києві призначили субсидії 254 тисячам домогосподарств.
Стало відомо, скільки субсидій отримали у столиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З січня по листопад 2019 року у Києві призначили субсидії 254 тисячам домогосподарств. Про це свідчать дані Головного управління статистики у місті Києві.

За січень-листопад 2019 року субсидії отримали 254,7 тис. домогосподарств. Таку кількість нарахували у Київстаті із врахуванням тих осіб, що звернулися за субсидіями у 2018 році, але призначили виплати їм лише у 2019, та тих, яким продовжено надання субсидії.

Всього субсидій, призначених домогосподарствам, за той період виплатили на 123 млн грн.

Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство (у листопаді 2019 року) – 556,7 грн (у жовтні 2019 року – 671,6 грн).

Водночас населення столиці сплатило за житлово-комунальні послуги 1039 млн грн, а заборгованість населення зі сплати за централізоване опалення та постачання гарячої води становила 4612 млн грн.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про покарання, яке призначать за неправильне оформлення документів на субсидію.

А також про те, які зміни чекатимуть субсидіантів. Кабінет міністрів планує виплачувати фінансову підтримку тим українським сім'ям, які витрачають на оплату комунальних послуг понад 15% своїх доходів, а після опалювального сезону це буде 20%.

Разом з тим, Міністерство соціальної політики України повідомило, що в 2020 році зросте розмір одноразової грошової допомоги випускникам навчальних закладів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також зросте розмір одноразової винагороди жінкам, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня».

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Головенко
    Олег Головенко
    суддя Київського окружного адміністративного суду
  • Володимир Донець
    Володимир Донець
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Парінов
    Андрій Парінов
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду