Комітет ВР розглядає законопроект про регулювання містобудівної діяльності

14:34, 15 января 2020
Антикорупційний комітет проводить засідання.
Комітет ВР розглядає законопроект про регулювання містобудівної діяльності
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 15 січня, Комітет Верховної Ради з питань антикорупційної політики проводить засідання. Початок о 14:30, йдеться на сайті Ради.

Сьогодні Комітет розгляне проекти нормативно-правових актів, які опрацьовуються Комітетом на предмет відповідності вимогам антикорупційного законодавства та з метою проведення антикорупційної експертизи. Також на порядку денному проекти нормативно-правових актів, які потребують додаткової правової оцінки:

  • Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо обов'язковості будівництва об'єктів громадського обслуговування населення соціальної сфери (реєстр. № 2363, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Констанкевич І.М., Палиця І.П. та інші).
  • Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» щодо удосконалення окремих питань організації адвокатської діяльності (реєстр. № 2303, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Вельможний С.А., Сухов О.С.).
  • Про проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо приведення процесуальної процедури до міжнародних зобов'язань України у сфері кримінальної юстиції) (реєстр. № 2304, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Вельможний С.А., Сухов О.С.).
  • Про проект Закону про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо підстав для відсутності народного депутата на пленарних засіданнях Верховної Ради України або засіданнях комітетів Верховної Ради України (реєстр. № 2328 доопрацьований, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Качура О.А., Шуфрич Н.І.).
  • Про проект Закону про внесення змін до статті 87 Бюджетного кодексу України (щодо фінансування проектів (програм) транскордонного співробітництва в Україні) (реєстр. № 2347, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Лопушанський А.Я.).
  • Про проект Закону про заходи, спрямовані на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії (реєстр. № 2386, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Камельчук Ю.О.).
  • Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» (щодо заходів, спрямованих на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії) (реєстр. № 2387, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Камельчук Ю.О.).
  • Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо заходів, спрямованих на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії (реєстр. № 2389, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Камельчук Ю.О.).
  • Про проект Закону про порядок повернення у власність релігійних організацій культових будівель, їх комплексів (реєстр. № 2404, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Рабінович В.З.).
  • Про проект Закону про вільну (спеціальну) економічну зону «Порто-франко» (реєстр. № 2407, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Рабінович В.З.).
  • Про проект Закону про внесення зміни до Податкового кодексу України (щодо врегулювання інвестиційної діяльності на території спеціальної (вільної) економічної зони «Порто-франко») (реєстр. № 2408, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Рабінович В.З.).
  • Про проект Закону про внесення зміни до Митного кодексу України (щодо врегулювання інвестиційної діяльності на території спеціальної (вільної) економічної зони «Порто-франко») (реєстр. № 2409, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Рабінович В.З.).
  • Про проект Трудового кодексу України (реєстр. № 2410, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Королевська Н.Ю., Ларін С.М. та інші).
  • Про проект Кодексу України про працю (реєстр. № 2410-1, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Тимошенко Ю.В., Івченко В.Є. та інші).
  • Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо вдосконалення публічних закупівель (реєстр. № 2563, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Дубінський О.А., Гетманцев Д.О. та інші).
  • Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» (реєстр. № 2597, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Демченко С.О., Дирдін М.Є., Торохтій Б.Г.).
  • Про проект Закону про саморегулювання господарської та професійної діяльності (реєстр. № 2613, суб’єкт права законодавчої ініціативи – Кабінет Міністрів України).

 Раніше  «Судово-юридична газета» писала, що парламентський комітет відхилив законопроект про Бюро фінансових розслідувань.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду